Konya'da Korkutan Ev Yangını

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, 4 katlı bir apartmanın en üst katında çıkan yangın büyümeden söndürüldü.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, 4 katlı bir apartmanın en üst katında çıkan yangın büyümeden söndürüldü.

Hamidiye Mahallesi, 40810. Sokak'ta bir apartman dairesinde yangın olduğu ihbarı üzerine, adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Adrese gelen itfaiye ekipleri, 4 katlı binanın en üst katındaki yangına, balkona merdiven uzatarak müdahalede bulundu.

Yangının çıktığı daire ve alt katta oturan kişiler, itfaiye ekipleri tarafından, sağlık görevlilerinin de kontrolünde binadan tahliye edildi.

Kısa sürede kontrol altına alınarak söndürülen yangının, dairedeki 4 kişinin uyuduğu esnada çıktığı, çıkış nedeninin ise yapılacak incelemenin ardından belirleneceği belirtildi.

Yangında evde bulunan eşyaların zarar gördüğü öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Mit Tarafından Yakalanan Deaş’ın Sözde Sorumlusu Tutuklandı
Beton Mikserine Çarpan Motosiklettekiler Ölümden Döndü
Karapınar’da Dolu Afetinin Etkilediği Alanlarda İnceleme
Kulu’da Otomobil Refüje Çıkarak Yan Yattı: 1 Yaralı
Beyşehir’de Polis Ekiplerinden Zehir Tacirlerine Darbe