Konya’da Mağazanın Çatısı Alev Alev Yandı

Konya'nın Kulu ilçesinde çeşitli eşyaların satışının yapıldığı bir mağazanın çatısında çıkan yangın korkulu anlar yaşattı.

Konya'nın Kulu ilçesinde çeşitli eşyaların satışının yapıldığı bir mağazanın çatısında çıkan yangın korkulu anlar yaşattı. Çatıdan yükselen alevler itfaiye tarafından söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Kulu ilçesi Ankara-Konya karayolu Yenimahalle Kırkahvesi mevkiinde bulunan 3 katlı mağazanın çatısında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çatıdan yükselen dumanları gören çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Çatı alev alev yanarken, adrese gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. İtfaiye ekipleri soğutma çalışması yaparken, polis de çevrede güvenlik önlemleri aldı. Çatıda başlayan yangının alt katlara inmeden söndürüldüğü mağazada maddi hasar meydana geldi. Bazı mağaza çalışanlarının dumandan etkilenerek hastaneye götürüldüğü öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Motorsiklet Devrildi, Sürücü Ağır Yaralandı
Neü’nün Engelsiz Üniversite Başarısı Bayrak Teslim Töreni İle Taçlandı
Pelikan Sürüsünü Tarlada Gören Çiftçilerin Tarifi İlgi Çekti
Meram’da Çocuklar Tarihi Sahneye Taşıdı
Oyaladığı Kuyumcudan Altınları Çaldı, Kaçamadan Yakalandı