Konya’da Motosikletlere Sıkı Denetim

Konya'da son 1 ayda yapılan denetimlerde yaklaşık 27 bin motosiklet ve sürücüsü kontrol edilirken, 29 milyon TL idari para cezası uygulandı.

Konya'da son 1 ayda yapılan denetimlerde yaklaşık 27 bin motosiklet ve sürücüsü kontrol edilirken, 29 milyon TL idari para cezası uygulandı.

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 13 Nisan-13 Mayıs tarihlerinde 26 bin 907 motosiklet ve motorlu bisiklet ile sürücüsünü kontrol etti. Yapılan kontrollerde kural ihlali yapan toplam 5 bin 431 araca ve sürücüsüne 29 milyon 42 bin 847 TL idari para cezası uygulandı, trafik güvenliğini tehlikeye düşüren 470 motosiklet trafikten menedilerek otoparka çekildi. Motosiklet sürücülerinin trafik kurallarına uyması konusunda uyarılarda bulunulurken, denetimlere kesintisiz şekilde devam edileceği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Konya’da Nisanda Polis Bölgesindeki Kazalarda 3 Kişi Öldü
Konya Büyükşehir, Koskicbs İle Dünyanın Çevresinden Daha Uzun Altyapı Hattını Dijitalde Yönetiyor
Selçuklu’da Asfalt Sezonu Başladı
Alev Alev Yanan Motosiklete Motosikletli Kuryeden Müdahale
Bakan Bak: "konya’mızın 2026 Yılı İit Gençlik Başkenti Unvanını Büyük Bir Gururla Taşıyacağına İnanıyorum"