Konya'da Mühür Bozup Eğlenmeye Ceza Yağdı

Konya'da ruhsatsız faaliyet gösterdiği belirlenen iş yeri, zabıta ekiplerince mühürlenerek kapatıldı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) risk haritasına göre "çok yüksek risk" kategorisindeki Konya'da kısıtlamalara rağmen açık bulunan ruhsatsız eğlence mekanına yapılan polis denetiminde 24 kişiye ceza kesildi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün gece saatlerinde, merkez Selçuklu ilçesi Musalla Bağları Mahallesi Ahmet Hilmi Nalçacı Caddesi'nde faaliyet gösteren bir eğlence mekanında denetim yaptı. 

Mekandaki 24 kişiye "sokağa çıkma kısıtlaması" ile "sosyal mesafe" kuralını ihlalden cezai işlem uyguladı.

Kapalı ortamda tütün tüketildiği ve alkollü içki sunulduğu da tespit edilen mekanın, "tütün mamulü perakende satış belgesi" ve "alkollü içki perakende satış belgesi" ile "canlı müzik yayın belgesinin" olmadığı tespit edildi.

Ruhsatsız faaliyet gösterdiği tespit edilen iş yeri, zabıta ekiplerince mühürlendi. 

İş yeri sorumlusu  E.C. ise "mühür bozma" suçundan işlem yapılması için Şehit Topel Polis Merkezi'ne teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Uec 2026 Avrupa Pist Bisikleti Şampiyonası’nın İlk Günü Sona Erdi
Karapınar’da Pikap Çukura Düştü: 1 Yaralı
Antalya’daki Otobüs Kazasında Hayatını Kaybeden Anne Ve Kızının Cenazeleri Konya’ya Getirildi
Konya’da Aygırdibi Kaynağı Erken Coştu
Kto Başkanı Öztürk: "sanayi Alanları Master Planı Türkiye İçin Kritik Bir Adım"