Konya'da Önce Güvenlik Kamerasına Ardından Polise Yakalandılar

Konya'da bir evden çaldıkları 10 bin lira değerindeki eşyayı götürdükleri sırada güvenlik kamerası tarafından görüntülenen şüpheliler, polisin yaptığı çalışma sonucunda yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Meram ilçesi Kovanağzı Mahallesi'nde bir eve hırsız girdiği ihbarı üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Polis ekipleri, hırsızlık yapılan evde ve sokakta yapılan incelemelerin ardından güvenlik kameralarından hırsızlık şüphelilerini tespit etti. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, olay sonrası şüphelilerin çaldığı 10 bin lira değerindeki televizyon, halı, ev eşyasını götürdükleri görülüyor. Ekipler yapılan çalışma sonrası şahısların 17 adet suç kaydı olan Ali A. (35) ve 8 adet suç kaydı olan kardeşi Salih A. (31) olduğunu belirledi. 2 şüpheli de yakalanarak gözaltına alınırken, şahısların evlerinde yapılan aramada 1 adet soba, süs eşyaları, dörtlü ocak ve 1 adet battaniye bulunarak sahiplerine teslim edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 zanlı çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Başıboş Köpekler Buzağıyı Parçaladı
Karapınar’da "en İyi Narkotik Polisi: Anne" Semineri
Başkan Altay, Konya’ya Değer Katacak Dönüşümde Yıkım Çalışmasının Tamamlandığını Açıkladı
Lezzetini Aroması Ve Odun Ateşinden Alan Anadolu’nun Pizzası: ‘yağ Somunu’
Beyşehir’de Devrilen Minibüsün Sürücüsü Yaralandı