Konya’da Otomobil Trafik Levhasına Çarptı: 6 Yaralı

Konya'da otomobilin kontrolden çıkarak refüjdeki trafik levhasına çarpması sonucu 1'i çocuk 6 kişi yaralandı.

Konya'nın Derebucak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1'i çocuk, 6 kişi yaralandı. Kaza, Beyşehir-Antalya Karayolu üzerinde, Derebucak Devlet Hastanesi yakınlarında gerçekleşti.

Edinilen bilgilere göre, M.A. yönetimindeki 07 BCM 92 plakalı Fiat Tofaş marka otomobil, Beyşehir'den Antalya istikametine seyir halinde iken kontrolden çıktı. Otomobil, refüje çıkarak trafik levhasına çarptı. Kazada sürücü M.A. ile birlikte yolcu olarak bulunan R.A., Ö.F.A., G.K. (4), Z.A. yaralandı.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yaralıları ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Z.A. adlı çocuk ise yapılan müdahalenin ardından Konya'ya sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Karamanlı Taksiciyi Öldüren Zanlı Yakalandı
Konya'da Mantar Zehirlenmesi Şüphesi: 5 Kişi Hastaneye Kaldırıldı
Konya’nın Karapınar İlçesinde Trafik Kazası: 1 Yaralı

Konya Haberleri

Konya’da Suv Tipi Aracın Çarptığı Kadın Hayatını Kaybetti
Konya’da Bayram Günü Feci Kaza: 1 Yaralı
Karapınar’da Bayram Namazında Camiler Doldu
Kulu’da Bayram Namazı Coşkusu
Mart Karı Kardelenleri Yeniden Beyaza Bürüdü