Konya’da Park Halindeki Otomobil Alev Alev Yandı

Konya'nın Kulu ilçesinde park halindeki bir otomobilde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Konya'nın Kulu ilçesinde park halindeki bir otomobilde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Olayda araçta maddi hasar meydana geldi.

Yangın, ilçeye bağlı Yenimahalle 138608. Sokak'ta bulunan bir otomobilde çıktı. Edinilen bilgiye göre, M.Ö.'ye ait olduğu öğrenilen 42 BAD 085 plakalı marka otomobil çalıştırıldıktan kısa süre sonra motor kısmından duman çıkarmaya başladı. Kaputun açılmasıyla birlikte araç yanmaya başladı. İhbar üzerine olay yerine polis ile İtfaiye ekipleri sevk edildi. Olay mahalline ulaşan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında yaralanan olmazken araçta maddi hasar oluştu.

Yangınla ilgili tahkikat başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Bakan Bak: "konya’mızın 2026 Yılı İit Gençlik Başkenti Unvanını Büyük Bir Gururla Taşıyacağına İnanıyorum"
Kto Başkanı Öztürk: "fiyat İstikrarının Sağlanması, Ürün Arzının Kesintisiz Sürmesi Önem Taşıyor"
Çanta, Cüzdan Derken Yol Kenarında Buzdolabı Bulundu
Otomobil İle Elektrikli Motosiklet Çarpıştı: 2 Yaralı
Freni Boşalınca Çaya Giren Minibüs Traktör Yardımıyla Kurtarıldı