Konya'da Ruhsatsız Silah Satıcılarına Operasyon

Konya'da ruhsatsız silah satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda, 8 av tüfeği, 2 tabanca, 1 kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Konya'da ruhsatsız silah satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda, 8 av tüfeği, 2 tabanca, 1 kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Konya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Hüyük İlçesi İlmen Mahallesinde ruhsatsız av tüfeği ve tabanca satışı yaptığı bilgisi alınan M.Y., A.A., A.M.S. ve N.Y. isimli 4 şüpheli şahsın evinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda, 8 ruhsatsız av tüfeği, 1'i kurusıkıdan bozma iki tabanca ve bir kurusıkı tabanca ele geçirildi. Ele geçen malzemeler muhafaza altına alınırken savcılık talimatıyla şüpheliler ifadelerinin alınması sonrası serbest bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Başkan Altay: "küçük Aymanas Caddesi’nde Sıcak Asfalt Çalışmasına Başladık"
Apartmanın Üçüncü Katından Düşen 3 Yaşındaki Çocuk Yaralandı
Konya’da Lastiği Patlayan Otomobil Takla Attı: 4 Yaralı
Aracın Motoruna Giren Yılanı İtfaiye Çıkardı
Ticari Taksi İle Takip Ettiği Husumetlisini Vurmak İçin İş Yerine Ateş Açtı