Konya’da Sahte İçki Operasyonu

Konya'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin düzenlediği sahte içki operasyonunda onlarca litre kaçak içki ele geçirdi.

Konya'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin düzenlediği sahte içki operasyonunda onlarca litre kaçak içki ele geçirdi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı haksız kazanç ve rekabetin önüne geçmek, devletin vergi kayıplarını önlemek ve halkın sağlığını tehlikeye atanları engellemek için sahte içki üreten ve gümrük kaçağı içkileri piyasaya sürmeye hazırlanan şahıslara karşı 81 ilde eş zamanlı operasyon düzenledi. Alkollü içki kaçakçılığına ve sahteciliğine yönelik düzenlenen operasyonda Konya Emniyeti'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri il merkezinde 2 ikamet, 1 iş yeri ve 1 araçta arama yaptı. Ekiplerin aramalarında 60 şişe alkollü içki, 10 litre etil alkol, 15 adet alkol kiti ele geçirildi. Operasyonda 2 kişi gözaltına alınırken, haklarında adli işlem başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Konya’da Dondurma Deposunda Amonyak Gazı Sızıntısı: 1 İşçi Hastaneye Kaldırıldı
Konyaspor, Beşiktaş Maçının Hazırlıklarına Devam Ediyor
Başkan Altay: "konya’da Tarımın Gelişmesi İçin Sağladığımız Destek 965 Milyon Lirayı Aştı"
Meram’da Hizmette Konforun Kapısı: Bizim Meram Masası
Selçuklu Belediyesi Personeli Ve Vatandaşlardan Kan Bağışı Kampanyasına Destek