Konya’da Suç Örgütüne Yönelik Operasyon: 7 Gözaltı

Konya'nın Ereğli ilçesinde polis ekipleri, Suç Örgütüne Yönelik Operasyon 7 Kişiyi Gözaltına Aldındı.

Konya'nın Ereğli ilçesinde polis ekipleri, yağma, kasten yaralama gibi olayları gerçekleştirdiği belirlenen suç örgütüne yönelik düzenlediği operasyonda 7 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerden 6'sı çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro Amirliği ekipleri çeşitli tarihlerde meydana gelen yağma, kasten yaralama, 6136 SKM olayları ile ilgili organize suç örgütlerine yönelik operasyon düzenledi.

Yapılan operasyonlarda, Barış G., Ali A., Sadettin K., Mehmet K., Emre T., Taner B., Serkan Ç., Bülent Ş. yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili olarak çeşitli adreslere düzenlenen baskınlarda 5 adet tabanca, 1 adet pompalı tüfek, 1 adet av tüfeği ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Gözaltına alınan 7 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 6'sı tutuklanırken, 1 şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Konya’da Motosiklet Otomobile Çarptı: 1 Yaralı
Düğünde Rastgele Ateş Açtı, Arkadaşı ’Gerekeni Yaptı’ Diye Övdü
Sürekli Gaz Ve Şişkinlik Şikayeti Olanlara Fodmap Diyeti

Konya Haberleri

Otomobil Şarampole Uçtu: 3 Yaralı
Konya Genelinde Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
Bedriye Kılıç Davasında Sona Doğru
Kadınlar Pazarı’nın Nazife Teyze’sine Veda
Konya’da Plastik Boru Yüklü Kamyon Devrildi: 1 Yaralı