Konya'da Suç Örgütüne Yönelik Operasyonda 13 Şüpheli Gözaltına Alındı

Konya'da tefecilik yaptığı ve icra ihalelerine fesat karıştırdığı iddia edilen suç örgütüne yönelik operasyonda 13 zanlı yakalandı.

Konya'da tefecilik yaptığı ve icra ihalelerine fesat karıştırdığı iddia edilen suç örgütüne yönelik operasyonda 13 zanlı yakalandı.

Seydişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ilçede "tefecilik", "icra ihalelerine fesat karıştırmak" ve "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak" suçlarına karıştıkları öne sürülen 13 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, ilçede belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, 13 zanlı gözaltına alındı.

Suç örgütünün, ilçede faiz karşılığında borç verdiği kişilerin gayrimenkullerini, icra müdürlüğünde satışa çıkarıldıktan sonra ihalelere girerek alıp, haksız kazanç elde ettikleri bilgisine ulaşıldı.

Şüphelilerin ev ve iş yerlerindeki aramalarda ele geçirilen çek, senet, alacak verecek ilişkisini gösteren notlar, 10 hard disk, 4 ruhsatsız tabanca, bu silahlara ait çok sayıda fişek ve zanlılara ait cep telefonlarına el konuldu.

Zanlılar, ilçedeki işlemlerinin ardından Konya'ya getirildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Konyaspor İle Çaykur Rizespor 33. Randevuda
Tabancasını Temizlerken Kazayla Kendini Vuran Genç Öldü
Konya’daki Cinayetin Şüphelileri Tutuklandı
Geleceğin Sanatçıları Selçuklu’da Yetişecek
Garajdaki Araç Ve Evde Çıkan Yangın Korkuttu