Konya'da Tır İle Kamyonetin Çarpıştığı Kazada Anne İle Kızı Öldü, 5 Kişi Yaralandı

Konya'nın Kulu ilçesinde, tır ile kamyonetin çarpışması sonucu anne ile kızı hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Konya'nın Kulu ilçesinde, tır ile kamyonetin çarpışması sonucu anne ile kızı hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Adem Taş yönetimindeki 33 AGA 680 plakalı tır, Ankara-Konya kara yolunun 87. kilometresinde, Adem Halman (43) idaresindeki 23 HL 471 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle yol kenarındaki bariyerlere çarparak ters dönen kamyonetin sürücüsü Halman yaralanırken, kasada yolculuk yapan eşi Nazlı (39), çocukları Sabahattin (20), Derya (17), Adem (14) ve Ayfer (9) yola savruldu.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye, jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, yola savrulan Nazlı Halman ile kızı Derya Halman'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Kazada yaralanan baba Adem, çocukları Sabahattin (20), Adem (14) ve Ayfer Halman, (9) ile tır sürücüsü Taş, ambulanslarla Konya ve Ankara'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Cenazeler, Kulu Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Konya’da 2 Kişi Define Aramak İçin Açtıkları Kuyuda Hayatını Kaybetti
Bakan Bolat: "türkiye 273 Buçuk Milyar Dolar Yıllık İhracat Yapan Bir Ülke Konumuna Geldi"
Akşehir’de Çocuk Evleri Sitesi’nde Sünnet Şöleni Ve El Sanatları Sergisi
Selçuklu Çiçek Bahçesi Kapılarını Açıyor
Karapınar’da Yks Öncesi Koordinasyon Toplantısı