Konya’da Tüp Patlayan Ev Kullanılamaz Hale Geldi

Konya'nın Kulu ilçesinde bir evde, düğün sonrası yemek yapılan yerde tüpün patlaması sonucu çıkan yangında ev kullanılamaz hale geldi.

Konya'nın Kulu ilçesinde bir evde, düğün sonrası yemek yapılan yerde tüpün patlaması sonucu çıkan yangında ev kullanılamaz hale geldi.

Olay, Kulu ilçesi Merkez Yeni Mahalle'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, N.Ç.'ye ait evde sünnet düğünü yapıldı. Düğün bitiminde yemek yapılan yerde bulunan tüpün patlaması sonucu evde yangın çıktı. Yangını kendi imkanlarıyla söndürmeye çalışan evdeki vatandaşlar başarılı olamayınca durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Polis ekipleri de bu sırada çevrede güvenlik önlemleri aldı. Yangın sonrası ev kullanılmaz hale geldi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Selçuklu Çiçek Bahçesi Kapılarını Ziyaretçilerine Açtı
Isparta’daki Kazada Hayatını Kaybeden Keziban Baysal Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kto’da Meslek Komiteleri İle İstişare Toplantıları Sürüyor
Konya’da Kuraklığın Simgelerinden Çıralı Obruk Gölü Son Yağışlara Rağmen Su Tutmadı
Uygulama Noktasında Geri Geri Kaçmaya Çalışırken Duvara Çarptı