Konya’da Vatandaşlar Yağışlı Haftanın Sonunu Güneşli Havada Parklarda Değerlendirdi

Konya'da son bir haftada etkili olan yağışların ardından vatandaşlar haftanın son gününde parklarda güneşli havanın tadını çıkardı.

Konya'da son bir haftada etkili olan yağışların ardından vatandaşlar haftanın son gününde parklarda güneşli havanın tadını çıkardı.

Konya'da il genelinde son bir haftada soğuk, yağmurlu ve kapalı hava hakim oldu. Yer yer sağanak şekilde yağmur yağışı etkili olurken, hava sıcaklıkları 8-15 derece arasında seyretti. Vatandaşlar bugün güneşli hava sebebiyle parklara akın etti. Kimi vatandaş banklarda, çimlerde oturarak güneşli havanın tadını çıkarırken kimileri çocukları ile oyun parklarında eğlendi. Meteoroloji tahminlerine göre ise pazartesi gününden itibaren hava sıcaklarının 20 derecenin üstüne çıkacağı tahmin ediliyor.

Pazar gününü güneşli havada parkta geçiren vatandaşlar, yağışlardan dolayı eve kapandıklarını ifade ederek, güneşli havanın tadını çıkardıklarını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Başkan Altay: "marangozlar Köprülü Kavşağı İnşaatında Sona Yaklaştık"
Konya’da Şeker İmalathanesinin Kazan Dairesinde Yangın Paniği
Konya’da 2 Milyon Liralık Kaçak Sigara Operasyonu
Konyaspor İle Çaykur Rizespor 33. Randevuda
Tabancasını Temizlerken Kazayla Kendini Vuran Genç Öldü