Konya’daki Trafik Kazasında Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 5’e Yükseldi

Konya'da otomobilin tıra çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükselirken 1 kişinin hastanedeki tedavisi sürüyor.

Konya'da otomobilin tıra çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükselirken 1 kişinin hastanedeki tedavisi sürüyor.

Kaza, sabah saatlerinde Konya-Afyonkarahisar kara yolu üzerinde Alabağ mevkisinde meydana gelmiş, Rüstem Selman Baş idaresindeki 42 BR 158 Fiat marka otomobil, kavşaktan dönen A.Ç. idaresindeki 63 AHY 623 plakalı tıra çarpmıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Rüstem Selman Baş ile otomobilde bulunan Ali Şentürk ve Lütfiye Baş olay yerinde, Yasin Baş ise hastanede hayatını kaybetti. Yaralılardan hastanede tedavisi süren Melek Şentürk de kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Şentürk'ün vefatıyla kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi. Yaralılardan S.B.'nin hastanedeki tedavisi devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Karatay Gençlik Meclisi’nden Kariyer Günleri Programı
Arabasını Boyatmasında Yardım Eden Arkadaşına Av Tüfeği İle Saldırdı
Konya Havalimanı Ocak Ayında 93 Bin 198 Yolcuya Hizmet Verdi
Rektör Zorlu: "dünyada İlk 500 Sözümüzü Tuttuk"
Konyaspor, Corendon Alanyaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü