Konyaspor'da Gaziantep FK Maçı Hazırlıkları

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 6. haftasında 24 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Gaziantep FK ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 6. haftasında 24 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Gaziantep FK ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Çabukluk hareketleri ve topla oyunla deva eden idman, taktik çalışma ve çift kale maç ile tamamlandı.

Antrenmana tedavilerine devam edilen Marin Anicic, Amir Hadziahmetovic ve Volkan Fındıklı katılmazken, Uğur Demirok takımdan ayrı fizyoterapist Arif Yıldırım gözetiminde çalıştı.

 

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Başıboş Köpekler Buzağıyı Parçaladı
Karapınar’da "en İyi Narkotik Polisi: Anne" Semineri
Başkan Altay, Konya’ya Değer Katacak Dönüşümde Yıkım Çalışmasının Tamamlandığını Açıkladı
Lezzetini Aroması Ve Odun Ateşinden Alan Anadolu’nun Pizzası: ‘yağ Somunu’
Beyşehir’de Devrilen Minibüsün Sürücüsü Yaralandı