Konyaspor’da Samsunspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Samsunspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Samsunspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Kayacık Tesisleri'nde Teknik Direktör Ali Çamdalı yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana milli takımlarda bulunan futbolculardan Umut Nayir ile Deniz Ertaş katılmazken, çalışmada alt yapıdan Esat Buğa ve Şahin Alakuş yer aldı. Futbolcular, ısınma ve pas çalışması ile başlayan antrenmanı taktik çalışma ve çift kale maç ile tamamladı.

Yeşil-beyazlılar, yarın saat 17.00'de MKE Ankaragücü ile Kayacık Tesisleri'nde hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Arabasını Boyatmasında Yardım Eden Arkadaşına Av Tüfeği İle Saldırdı
Konya Havalimanı Ocak Ayında 93 Bin 198 Yolcuya Hizmet Verdi
Rektör Zorlu: "dünyada İlk 500 Sözümüzü Tuttuk"
Konyaspor, Corendon Alanyaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü
Konya’dan Gazze’ye 15 Tır Yardım Yola Çıktı