Konyaspor’da Toplu İmza Töreni

Konyaspor, daha önce anlaşmaya vardığı transferlerden Metehan Mert, Mahir Emreli, Alejandro Pozuelo ve Marlos Moreno için imza töreni gerçekleştirdi.

Konyaspor, daha önce anlaşmaya vardığı transferlerden Metehan Mert, Mahir Emreli, Alejandro Pozuelo ve Marlos Moreno için imza töreni gerçekleştirdi.

Konyaspor ara transfer döneminde anlaşmaya vardığı futbolcular için toplu imza töreni gerçekleştirdi. Yeşil-beyazlı kulüp, Gençlerbirliği takımından kadrosuna dahil ettiği Metehan Mert ile 3,5 yıllık kontrat imzalarken, Inter Maimi'den Alejandro Pozuelo, Troyes'den Marlos Moreno ve Dinamo Zagreb'ten de Mahir Emreli ile yarım sezonluk sözleşme imzaladı. Atılan imzaların ardından futbolcular, yeşil beyaz formalarla poz verdi.

Metehan Mert 2, Mahir Emreli 19, Marlos Moreno 70, Alejandro Pozuelo ise Konyaspor'da 24 numaralı formayı giyecek.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Sıcak Havada Dikkat: "susuzluk Hayati Organları Vuruyor"
Çocuklar Yaza Merhaba Ve Karne Şenliğinde Doyasıya Eğlendi
Kız Çocuğu Parkta Baygın Bulundu
Avrupa Bisiklet Başkenti Konya’da Granfondo Bisiklet Yol Yarışı Heyecanı Yaşandı
Konya’da Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon: 18 Tutuklama