Konyaspor'da Yeni Malatyaspor Maçı Hazırlıkları

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 5. haftasında 17 Ekim Cumartesi günü sahasında Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, milli takımlarda bulunan oyuncuların yanı sıra tedavilerine devam edilen Uğur Demirok ve Marin Anicic katılmadı.

Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan idman, 5'e 2 pas çalışması ve sprint koşularıyla devam etti. Antrenman, topla oyun ve çift kale maçla tamamlandı.

Antrenmanın ilk bölümünde takımla çalışan Alper Uludağ ve Marko Jevtovic, ikinci bölümde fizyoterapist Salih Kırışka yönetiminde çalıştı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Başıboş Köpekler Buzağıyı Parçaladı
Karapınar’da "en İyi Narkotik Polisi: Anne" Semineri
Başkan Altay, Konya’ya Değer Katacak Dönüşümde Yıkım Çalışmasının Tamamlandığını Açıkladı
Lezzetini Aroması Ve Odun Ateşinden Alan Anadolu’nun Pizzası: ‘yağ Somunu’
Beyşehir’de Devrilen Minibüsün Sürücüsü Yaralandı