-korkuteli’de Polis Haftası Kutlandı

Korkuteli'de Türk Polis Teşkilatının 180. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası kutlandı.

Korkuteli'de Türk Polis Teşkilatının 180. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası kutlandı.

Şehitleri anıtında düzenlenen törende, Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşan Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz, "Toplumun huzur ve düzeninin tesis edilmesi, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin korunması, devlet otoritesinin sağlanması, suç önleyici tedbirlerin alınması, işlenen suçlarda faillerin adalete teslim edilmesi gibi çok önemli görevleri ifa eden Türk Polis Teşkilatı'nın 180. kuruluş yıl dönümünü sizlerle birlikte kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşamaktayız. 180 yıldır yılmadan, mesai mefhumu gözetmeden fedakarca vatandaşımızın güveliği için çalışan teşkilatımız; toplumun her geçen gün artan güvenlik ihtiyaçlarıyla, anayasa ve hukukun dışına taşmayan, özgürlük talepleri ekseninde, hukukun üstünlüğünün rehber edinildiği, adil ve tarafsız görev anlayışı çizgisinden sapmadan, toplumun her kesiminin sevgi, saygı, güven ve desteğini alarak halkla bütünleşmiş bir görev anlayışıyla hizmetlerini geliştirerek sürdürmektedir" dedi.

Kutlama Programı Polis merkezi amirliğinde devam etti. Daha sonra Çayırlı camiinde şehitlerin ruhuna mevlit okutuldu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Alanya’da Seyir Halindeki Araca Silahlı Saldırı: 1 Ölü
Dalgalarla Boğuşan 2 Kişiyi Deniz Polisi Kurtardı
Benzin Dökerek Hem Kendinin Hem De Kız Arkadaşının Aracını Yaktı
Antalya Gündoğmuş’ta Dereler Taştı, Piknik Alanları Su Altında Kaldı
Alanya’da Sağanak Sebebiyle Oba Çayı Taştı, Binaların Bahçelerini Su Bastı