Korkuteli’nde 30 Kök Kenevir, 28 Kök Skunk Ele Geçirildi

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde 30 kök kenevir, 28 kök skunk bitkisi ile 150 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde 30 kök kenevir, 28 kök skunk bitkisi ile 150 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı, Bozova Jandarma Karakol Komutanlığı, Korkuteli Jasat Timi ve Olay Yeri İnceleme ekipleri, tarafından yapılan çalışmalar sonucu İ.S. isimli şahsın Çaykenarı Mahallesinde yasadışı kenevir ekimi yaptığı tespit edildi.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda, belirtilen adrese giden ekipler 30 kök kenevir, 28 kök skunk bitkisi ile 150 gram esrar maddesi ele geçirdi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Corendon Alanyaspor, Tunuslu Santrfor Omar Ben Ali’yi Renklerine Bağladı
Kemer’de "mor Turizm" Başlıyor
Antalyaspor’da Soner Dikmen Ve Erdoğan Yeşilyurt, 2 Yıllık Sözleşme İmzaladı
Kepez’de Temiz Enerji Hamlesi: 15 Bin Konut Daha Doğalgaza Kavuşuyor
Yol Kenarındaki Tabelaya Çarpan Motosikletli Kask Sayesinde Hayata Tutundu