KTSO Başkanı Mustafa Toktay'dan Veda Ziyaretleri

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay uzun süredir yürüttüğü başkanlık görevini bırakmasının ardından veda ziyaretleri yaptı.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay uzun süredir yürüttüğü başkanlık görevini bırakmasının ardından Karaman Valisi Fahri Meral'e veda ziyaretinde bulundu. Kabulü dolayısıyla Vali Meral'e teşekkür eden Başkan Toktay bir süre kendisiyle makamında görüşerek sohbet etti.

Oda Başkanlığı süresince yaptığı hizmetler dolayısıyla Başkan Toktay'a teşekkür eden Vali Meral , bundan sonraki hayatında ailesi ile birlikte sağlıklı, hayırlı bir ömür diledi.

Karaman Valiliği ziyaretinin ardından Başkan Toktay; Karaman Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan'a , Karaman İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar'a , Karaman SGK İl Müdürü Serdar Fındık'a , Ticaret Borsası Başkanı Ekrem Çavaş ve Yönetimine, Esnaf Odası Başkanı Bayram Uysal ve Esnaf Odaları Birliğine Bağlı Oda Başkanlarına, Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu ve Yönetimine veda ziyaretlerinde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Karaman'da Esnaflar İçin Vitrin Yarışması
Karaman 4. Kitap Günleri Başlıyor
Karaman’da Fen Lisesi Öğrencileri, ‘Ciğerlerimiz Sönmesin’ Dedi
Karaman'da Motosiklet Sürücüsünün Yaralandığı Kaza Kamerada
2015'de İnternete Düşen Sahte Polis Kimliği İle Karaman'a Dadandılar