Kulu'da Bir Araca Silahlı Saldırı

Konya'nın Kulu ilçesinde aracında beklediği sırada silahlı saldırıya uğrayan bir kişi hastaneye kaldırıldı.

Konya'nın Kulu ilçesinde aracında beklediği sırada silahlı saldırıya uğrayan bir kişi hastaneye kaldırılırken, olayın şüphelisi jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, öğle saatlerinde Kulu'nun Kozanlı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 45 yaşındaki B.G., çocuğunu almak için gittiği okulun önünde araç içerisinde beklediği sırada aracın yanına gelen K.G., aracın kapısını açarak yanında bulunan tabancayla B.G.'ye 3 el ateş etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bacağından yaralanan B.G. ambulansla Kulu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı, buradaki müdahalenin ardından ambulansla Konya'ya sevk edildi.

Öte yandan, olayın şüphelisi K.G. ise olayda kullandığı silahla birlikte kısa sürede jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Kulu İlçesi'nde Yanmış Halde 2 Ceset Bulundu
Kulu’da Hacı Adayları Dualarla Uğurlandı
Alparslan Türkeş Caddesi Açıldı, Taşköprü Alt Geçidi’nin Temeli Atıldı

Konya Haberleri

Fenerbahçe Kafilesi Konya’ya Geldi
Karapınar’da Yağan Yağmurlar İçin Şükür Duası Yapıldı
Baharın Gelişi Hıdırellez Şenliği İle Kutlandı
Konya’da Yağışlı Hava Kazalara Neden Oldu: 6 Yaralı
Nakipoğlu Mahallesi’ndeki Evlerin Restorasyonu Tamamlanıyor