Kulu’da "en İyi Narkotik Polisi Anne" Semineri

Konya'nın Kulu ilçesinde "En İyi Narkotik Polisi Anne" semineri düzenlendi.

Konya'nın Kulu ilçesinde "En İyi Narkotik Polisi Anne" semineri düzenlendi. Seminerde, uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadelede annelerin desteğine ihtiyaç olduğu belirtildi.

Kulu İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından "En İyi Narkotik Polisi Anne" konulu eğitim semineri gerçekleştirildi, Anıt Alanında Narkotik Eğitim Tırında (NARKOTIR) sergi açıldı. Kamu kurum çalışanları, STK'lar ve vatandaşların katılımıyla uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi. Programda konuşan Kaymakam Ömer Faruk Canpolat, Kulu'da uyuşturucu kullanımına ve uyuşturucu satıcılarına fırsat verilmediğini belirterek, tehlikeyi kökünden kazımaya kararlı olduklarını belirtti. Program sonunda Kaymakam Ömer Faruk Canpolat ve Belediye Başkanı Abdurrahim Sertdemir tarafından Narko polislere plaket verildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Bakan Bak: "konya’mızın 2026 Yılı İit Gençlik Başkenti Unvanını Büyük Bir Gururla Taşıyacağına İnanıyorum"
Kto Başkanı Öztürk: "fiyat İstikrarının Sağlanması, Ürün Arzının Kesintisiz Sürmesi Önem Taşıyor"
Çanta, Cüzdan Derken Yol Kenarında Buzdolabı Bulundu
Otomobil İle Elektrikli Motosiklet Çarpıştı: 2 Yaralı
Freni Boşalınca Çaya Giren Minibüs Traktör Yardımıyla Kurtarıldı