Kumluca’da 1 Milyon 660 Bin Tl Dağıtıldı

Antalya'nın Kumluca ilçesinde Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara yaklaşık 1 milyon 660 bin TL dağıtıldı.

Antalya'nın Kumluca ilçesinde Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara yaklaşık 1 milyon 660 bin TL dağıtıldı.

Antalya'nın Kumluca ilçesinde hükümet tarafından açıklanan Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı kapsamında şartlara uyan ailelere Jandarma ve Polis ekipleri tarafından paralar nakit olarak ikamet adreslerine gidilerek dağıtıldı. Paralar jandarma bölgesine, jandarma ekipleri ve emniyet bölgesinde de emniyet ekipleri tarafından teslim edildi.

Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı kapsamında 1 Milyon 218 Bin TL, ayrıca engelli vatandaşlar için de 442 Bin TL yardım dağıtıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Gazi Bulvarı’nda Trafik Akışını Rahatlatmak İçin Çalışma Başlatıldı
Tayin Tartışmasında Eşini Ve Kayınpederini Öldüren Öğretmen Tutuklandı
Başkan Uysal: "kuru Bilgi İş Yapmıyor"
Bakan Göktaş: "kadın Milletvekili Oranı Yüzde 20’ye Yaklaştı"
Antalya’da Şehitler Dualarla Anıldı