Kumluca’da 10 Kilo Kubar Esrar Ve 232 Kök Hint Keneviri Ele Geçirildi

Antalya'nın Kumluca ilçesinde jandarmanın bir adrese yaptığı operasyonda 232 kök Hint keneviri, 10 kilo kubar esrar ele geçirildi.

Antalya'nın Kumluca ilçesinde jandarmanın bir adrese yaptığı operasyonda 232 kök Hint keneviri, 10 kilo kubar esrar ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Salur Mahallesinde uyuşturucu madde imal etmek maksadıyla H.A. isimli şüphelinin Hint keneviri ekimi yaptığının tespit edilmesi üzerine, Kumluca Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde İstihbarat Şube Müdürlüğü, Kumluca JASAT Timi, Kumluca Merkez Jandarma Karakol Komutanlığına bağlı asayiş ekipleri ve Olay Yeri İnceleme timi ile operasyon gerçekleştirildi. Yapılan aramalarda, 232 kök Hint keneviri, 10 kilo kubar esrar, 2 hassas terazi, 2 ruhsatsız av tüfeği ve 11 fişek ele geçirildi.

Olayla ilgili şüpheli H.A. gözaltına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Altso Başkanı Erdem: "vergi Affı İle Borçlar Yapılandırılmalı, Finansmana Erişim Kolaylaşmalı"
Tur’da Patara - Kemer Etabını Casper Van Uden Kazandı
"kedilere Salam Doğramak İçin Taşıdığım Bıçağı Savurdum, Pişmanım" Diyen Sanığa Müebbet Hapis
Kayalıklardan Düşerek Yaralanan Şahıs İçin Ekipler Alarma Geçti
14 Yıl Hapis Cezası Bulunan Firari Yakalandı