Kumluca’da 800 Litre Kaçak Alkol Ele Geçirildi

Antalya İl Jandarma Komutanlığınca, kaçak alkol ve sahte ürün ticaretine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Kumluca ilçesinde operasyon düzenlendi.

Antalya İl Jandarma Komutanlığınca, kaçak alkol ve sahte ürün ticaretine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Kumluca ilçesinde operasyon düzenlendi.

Kumluca Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen operasyonda, şüpheli M.S'nin ikametinde arama yapıldı. Aramada yüksek miktarda kaçak alkol ve üretim ekipmanları ele geçirildi.

Operasyonda, 800 litre kaçak alkol, 10 kilogram anason, 5 alkol ölçüm aparatı, 1 hassas terazi, 1 çelik damıtma cihazı ve bidonu, 5 plastik damıtma bidonu, 2 plastik varil, 1 cep telefonu, 1 ruhsatsız av tüfeği, 7 av tüfeği fişeği ve 1 alkol damıtma hunisi ele geçirildi.

Olayla ilgili adli tahkikatın başlatıldığı bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Altso Başkanı Erdem: ‘’eids Düzenlemesiyle Emlak İlanlarının Sosyal Medyada Paylaşımının Önü Açıldı’’
Antalya’da 5 Aracın Karıştığı Zincirleme Kazada 6 Kişi Yaralandı
Film Gerçek Oldu, İsim Benzerliğiyle Cezaevine Girdi: "pardon" Denilerek Tahliye Edildi
Kemer’de Eğitime Tatlı Dokunuş
Aksu’da Zabıta Ekiplerinden Gıda İşletmelerine Sıkı Denetim