Kumluca’da Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Antalya'nın Kumluca ilçesinde çıkan orman yangını havadan 4 helikopter, 4 uçak ve karadan onlarca işçinin müdahalesi ile kısa sürede kontrol altına alındı.

Yangın, öğle saatlerinde Kumluca ilçesi Beşikçi Mahallesi Sarnıçtepe bölgesinde çıktı. Ormanlık alandan dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Yangına ilk etapta çok sayıda orman işçisi ile 8 arazöz müdahale etti. Büyüme ihtimaline karşı 4 helikopter ile 4 uçak da söndürmek için destek verdi.

Yangın yaklaşık 1 saatlik müdahalenin ardından kontrol altına alındı. Ekiplerin soğutma çalışması devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Motokuryeye Döner Bıçaklı Saldırı İddiası
Özel Sektör Öğretmenleri İçin Müstakil Sendika Kanunu Talebi
Asat’tan Cop31 Öncesi Altyapı Hamlesi
Antalya’da Yolcu İndirmek İçin Duran Midibüse Tır Arkadan Çarptı: 11 Yaralı
Antalya Ticaret Borsası Temmuz Ayı Hal Endeksini Açıkladı