Kur’an Kursu Öğrencilerine Dondurma Sürprizi

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Güneykent Merkez Camii'nde Kur'an Kursunda eğitim alan çocuklara dondurma sürprizi gerçekleştirdi.

Sosyal medya üzerinden Toroslar Belediyesine ulaşarak dondurma talebinde bulunan çocuklara, Başkan Yılmaz'ın talimatları doğrultusunda Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri dondurma ikram etti. Kursu tamamladıkları gün dondurma sürprizi ile karşılaştıklarını belirten çocuklar, "Atsız Başkanım dondurmalar için çok teşekkür ederiz. Sizi çok seviyoruz" ifadelerinde bulunarak, sevgilerini iletti.

Başkan Yılmaz ise Kur'an kursu eğitimini tamamlayan tüm çocukları tebrik ederek, "Çocuklarımız bizim kıymetlimiz. Kur'an kursunda eğitim alan çocuklarımıza küçük bir sürpriz yapmak istedik. Yüzlerinde bir nebze gülümseme oluşturabildiysek ne mutlu bize. Onlar sağlıklı, mutlu, huzurlu olsunlar diye çalışmalarımızı hassasiyetle sürdürüyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Mersin’de 2 Kişi Tefecilikten Tutuklandı
Tarsus'ta Eczacı Teknisyeni Ölü Bulundu

Mersin Haberleri

Tarsus’ta 1. Sokak Hayvanları Çalıştayı Yoğun İlgi Gördü
Tarsus’un Zengin Mutfak Kültürü, Gastronomi Sokağı İle Yeniden Doğacak
Seçer: "pamukluk Barajının Arıtmasını Meski Yapacak"
Yapay Zekanın Belirlediği Mersin’in En Güzel İlçesi Tarsus Çıktı
Mersin’de 50 Özel Bireye Akülü Sandalye Dağıtıldı