Kuryenin Kararsızlığı Kazaya Neden Oldu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kavşak sisteminde kararsız kalan ve son anda dönmek isteyen motosikletli kurye ile otomobil çarpıştı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kavşak sisteminde kararsız kalan ve son anda dönmek isteyen motosikletli kurye ile otomobil çarpıştı. Şans eseri yaralananın olmadığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza; Manavgat ilçesi Aşağı Hisar Mahallesi Hisar Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, havuzlu kavşak istikametinden gelip Antalya Caddesi istikametine gitmekte olan Abdullah A.'nın kullandığı 07 BYT 433 plakalı motosiklet, kavşak sistemine geldiğinde sol tarafa dönerken aniden karar değiştirerek sağ tarafa dönmek istedi. Bu sırada aynı istikamette seyir halindeki Uğur B.'nin kullandığı 07 CIU 824 plakalı otomobil motosiklet sürücüsüne arkadan çarptı. Güvenlik kamerasına saniye saniyesine yansıyan kazada yola savrulan motosiklet sürücüsü şans eseri kazayı yaralanmadan atlattı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Aksu Belediyesi Doa Sistemini Hayata Geçirdi
Alanya’da Motosiklet Üzerinde Ayakta İlerleyen Sürücünün Tehlikeli Yolculuğu Kamerada
Otomobil İle Çarpışan Motosikletin Genç Sürücüsü Hayatını Kaybetti
Altso Başkanı Erdem: "artık Konum Olarak Daha Uygun Modern Bir Vergi Dairesine İhtiyacımız Var"
Alkü Tıp Fakültesi’nde 90 Genç Hekim Mezun Oldu