Lise Öğrencilerinden Depremzedeler Yararına Panayır

Mersin'de Nihal Erdem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, okul idaresinin desteği ile depremzedeler yararına panayır düzenledi.

Mersin'de Nihal Erdem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, okul idaresinin desteği ile depremzedeler yararına panayır düzenledi.

Merkez Toroslar ilçesindeki okul bahçesinde düzenlenen etkinliğe, öğrenci velileri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. "Meslek liseleri hayata dokunuyor" projesi çerçevesinde, Hayvanları Koruma Kulübü ve Kütüphanecilik Kulübü öğrencilerinin işbirliğinde, okul idaresinin desteği ile düzenlenen etkinlik, adeta bir şenlik havasında geçerken, elde edilen gelirin Adıyaman ve Hatay'daki depremzedelere gönderileceği belirtildi.

Ekinlikte konuşan Okul Müdürü Müjde Dolat, "6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen deprem felaketinin ardından dayanışma kültürünü gençlerimize aşılamak, onlara emeğin ve bir arada olmanın kıymetini göstermek için depremzedeler yararına bu etkinliği düzenledik" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Mersin’de Düğün Konvoyunda Havaya Ateş Açan Şüpheli Yakalandı
Mersin’de Sağlıksız Şekilde Taşınan Çiğ Köfte Kolilerine El Konuldu
At Eti Skandalına Adı Karışan Toros Gıdanın Satış Onay Belgesinin Olmadığı Ortaya Çıktı
Mersin’de Park Ve Yeşil Alanlarda Bakım Seferberliği
Mersin’de Çocuklara Gelişim Taraması Hizmeti Başladı