Magandaların Silahından Çıkan Saçmalar Otomobillere İsabet Etti

Antalya'da otomobil içerisindeki magandaların silahından çıkan saçmalar oto galerisindeki 2 otomobile isabet etti.

Antalya'da otomobil içerisindeki magandaların silahından çıkan saçmalar oto galerisindeki 2 otomobile isabet etti. Kimsenin yaralanmadığı olayda sokak üzerinde kimsenin olmaması faciayı önledi.

Olay, Cumhuriyet Mahallesi 633 Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; sokak üzerinde seyir halindeki bir araç içerisinden tabanca ile ateş edildiğini duyanlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede sokak üzerinde çok sayıda boş kovan bulundu. Olayda Fatih Caddesi üzerinde yer alan bir otomobil galerisindeki 2 otomobil de saçmaların hedefi oldu. O sırada sokakta kimsenin olmaması ise büyük bir faciayı önledi. Olay Yeri İnceleme ekipleri ise boş kovanlar üzerinde delil çalışması gerçekleştirdi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya’da 13 Yaşındaki Çocuk Çakmakla Oynarken Evi Yaktı
Kepez Belediye Başkanı Kocagöz’den Çalışanlara Bayram İkramiyesi Müjdesi
Başkan Özçelik Kazanın Başına Geçip Vatandaşlara Aşure İkram Etti
Otogarın Dışındaki Çuvala Gizlediği Bıçağı Alıp 2 Güvenlik Görevlisini Yaraladı
Antalya Otobüs Terminali’nde Kerevit Operasyonu: 90 Kilogram Ele Geçirildi