Manavgat Belediyesi, Kadınlara Bu Yıl da Antalya'yı Gezdirmeye Başladı

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in, kırsal mahallelerde yaşayan bayanlara yönelik sosyal projelerinden olan "Torosların Kadınları Geziyor" projesinin bu yılki etabı başladı.

Geçtiğimiz yıl 5 bin kadına Manavgat'ın tarihi ve turistik yerlerini gezdiren Manavgat Belediyesi, bayanlara bu yıl da Antalya'yı gezdirmeye başladı.

Manavgat Belediyesi'nin geçtiğimiz yıl kırsal mahallelerde yaşayan kadınlar için başlattığı "Torosların Kadınları Geziyor" projesi kapsamında bayanlar, Manavgat'ın tarihi, turistik ve doğal güzellikleri ile buluşturulmuştu.

Belediye Başkanı Şükrü Sözen bu yıl da bayanlara Antalya gezisi yaptı. Projede Manavgat'ın çeşitli kırsal mahallelerindeki evlerinden alınan bayanlar, Antalya'ya geziye götürüldü.

Projenin ilk gününde Çeltikçi ve Ulukapı Mahallelerinde yaşayan 70 bayan, Antalya'daki Akvaryum ve Wild Park'ı gezdikten sonra Atatürk Parkı'na götürüldü.

Atatürk Parkı'nda Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Sosyal Tesisleri'nde yemek yiyip eğlenen bayanlar akşamüstü yeniden evlerine bırakıldı.

Bayanlar akvaryumda bol bol fotoğraf çekerek anıları ölümsüzleştirdi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve eşi Hatice Sözen, geziye katılacak bayanları önce Atatürk Kültür Merkezi'nde karşıladı. Başkan Sözen, burada kadınlara hitaben bir konuşma yaptı.

Evlerinden çıkmayan bayanlar var

Sözen, "Torosların Kadınları Geziyor" Projemizin bu yılki gezileri yeniden başladı. Günlük yaşam telaşında köylerinden dışarıya çıkma imkanı bulamayan kadınlarımız olduğunu hepimiz biliyoruz.

Amacımız kadınlarımızın yaşamlarına bir nebze de olsa dokunabilmek. Geçen yıl 5 bin kadınımıza Manavgat'ımızın güzelliklerini tanıttık. İnanın daha Manavgat Şelalesi'ni bile görmeyen kadınlarımız olduğunu görünce çok duygulanmıştık.

Bu projeyi bu yıl daha da geliştirerek devam etmeyi düşündük. Kadınlarımıza bu kez Antalya gezisi planladık.

Onlara dünyanın ikinci büyük akvaryumunu gezdireceğiz. Türkiye çapında takdir ve ilgi gören projemize katılan tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum.

Kadınlarımızın yaşamlarına biraz olsun renk katabildiysek ne mutlu bize. Hedefimiz Manavgat'ımızın tüm kırsal mahallelerine ulaşarak kadınlarımızı gezdirebilmek.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Alanyaspor, Ankaragücü Maçı Hazırlıklarına Başladı
Banka Müdürünün Arabasına Uzun Namlulu Silah Mermisi Bırakarak Ailesi İle Tehdit Ettiler
Aranan Şahıslara Yönelik Yapılan Çalışmalarda 135 Kişi Yakalandı
Okul Çevresinde Yapılan Denetimlerde 29 Bin 100 Adet Gümrük Kaçağı Sigara Ele Geçirildi
Antalya’nın Kadın Muhtarları Bir Araya Gelip Hem Öğrendiler Hem Eğlendiler