Manavgat Çevre Yolunda Sel Baskınları Sona Erecek

Manavgat'ta bulunan mahallelerde, çevre yolu kenarında biriken yağmur suları nedeniyle yaşanan sel baskınlarının yaşanmaması için tahliye kanalları açılıyor.

Manavgat'ta bulunan mahallelerde, çevre yolu kenarında biriken yağmur suları nedeniyle yaşanan sel baskınlarının yaşanmaması için tahliye kanalları açılıyor. Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü tarafından Ilıca ve Sanayi arasında 250 metre açık, 250 metre kapalı alan olarak gerçekleşecek çalışmaların yılbaşından önce tamamlanacağı ifade edildi.

Manavgat'ın Antalya-Alanya'da bulunan Aydınevler, Bahçelievler, Eski Hisar ve Sorgun Mahalleleri'nde, D-400 kara yolu kenarında toplanan yağmur suları nedeniyle yaşanan sel baskınlarının yaşanmaması için Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü tarafından çalışma başlatıldı.

Sel baskınlarının önlenmesi amacıyla başlatılan çalışmaların yılbaşından önce tamamlanacağı bildirildi. İhaleyi kazanan Antalya Yol isimli firma tarafından yapılan çalışmalar kapsamında Ilıca ve Sanayi arasında 250 metre uzunluğunda açık kanal, 250 metre uzunluğunda da kapalı kanal yapılacağı, ayrıca başta Sorgun-otogar Köprülü kavşak Alanya çıkışı olmak üzere D-400 kara yolu üzerinde su birikintilerinin önlenmesi amacıyla 7 adet yatay sondaj yapılacağı bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Alanyaspor, Antalyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı
Antalya’da Trafik Kazası: 5 Yaralı
Antalya’da Çiftçinin Çifte Gökkuşağı Heyecanı Kameraya Yansıdı
Altso Başkanı Eray Erdem, Ankara’da Alanya’nın Sesi Oldu
Antalya’da Şiddetli Yağış Etkili Oldu, Şimşekler Görsel Şölen Oluşturdu