Manavgat’ta 12 Yıl Hapis Cezası Olan Uyuşturucu Tacirine Operasyon

Antalya'nın Manavgat ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan 12 yıl hapis cezası olan şahıs, jandarmanın düzenlediği operasyon ile yakalandı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan 12 yıl hapis cezası olan şahıs, jandarmanın düzenlediği operasyon ile yakalandı.

Antalya il Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT timleri tarafından, il genelinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen faaliyetler kapsamında, hakkında halen uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan kesinleşmiş 12 yıl hapis cezası bulunan A.K. isimli şahıs, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT ve Sarılar Jandarma Karakol Komutanlığı Asayiş ekiplerinin eş zamanlı düzenlediği operasyonda yakalandı. Olayla ilgili şüpheli şahıs gözaltına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya’da Şiddetli Yağış Etkili Oldu, Şimşekler Görsel Şölen Oluşturdu
Antalya’da Muz Bahçesinde Yangın
Karavanla Denize Sürüklenen Rus Turistler Kurtarıldı
Antalya’da Kaçak Bin 660 Adet Elektronik Sigara Ve 7 Bin 500 Paket Sigara Ele Geçirildi
Başkan Güngör, Başkan Hisarcıklıoğlu’na Dosya Sundu