Manavgat’ta Korkutan Yangın

Antalya'nın Manavgat ilçesinde turizm çalışanlarının kaldığı binada çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde turizm çalışanlarının kaldığı binada çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Manavgat'ta yanan binada insanların mahsur kaldığı ihbarı asılsız çıkarken, balkondakilerin yanan binada değil yan binada oldukları belirlendi.

Evrenseki Mahallesi'nde Sahil Caddesi olarak da bilinen 37. Sokak üzerinde dönercinin üst katında çıkış nedeni belirlenemeyen yangın, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Yanan binada insanların mahsur kaldığı ihbarı; itfaiye, jandarma ve 112 Sağlık ekiplerini harekete geçirirken, ihbarın asılsız olması ve balkonda görülen kişilerin yanan binanın yan tarafındaki binada olduklarının belirlenmesi ekiplerin rahat bir nefes almasını sağladı.

Alt katındaki dönercide çalışan personelin lojman olarak kullandığı belirlenen binada çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Müsiad Antalya Başkanı Akgül: "üretim Ve İhracatla Güçlenen Bir 2026 Yılı Bekliyoruz"
Feryal Öğretmenin Eğitimden Dünya Sahnesine Fitness Başarısı
Minibüs Elektrik Direğine Çarptı: 2 Yolcu Yaralandı
Elmalı’da Sakızmatik İle Kumara Operasyon: 2 Şüpheli Yakalandı
Antalya’da Yasa Dışı Avcılık Yapan 2 Şahsa Toplam 973 Bin Lira Ceza