Manavgat’ta Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı. Yangında 1 hektar alanın zarar gördüğü öğrenildi.

Yangın, öğle saatlerinde Yavrudoğan ve Çolaklı Mahallerinin sınırları içerisinde bulunan Kıdık mevkiinde çıktı. Ormanlık alandan dumanların yükselmesiyle olay yerine çok sayıda arazöz, orman işçisi sevk edildi. Yangına 4 helikopter 2 uçak 10 arazöz, 4 ilk müdahale aracı, 2 su tankeri ve çok sayıda personel ile müdahalede bulundu. Yangın havadan ve karadan yürütülen etkili söndürme çalışmasıyla kısa sürede kontrol altına alındı. Yangında 1 hektar alanın zarar gördüğü öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Narkotik Polisinden 1 Ayda 677 Operasyon
Antalya’da Aranan 45 Kişi Yakalandı

Antalya Haberleri

Alanya’da Park Halindeki Kamyonette Çıkan Yangın Söndürüldü
Otluk Alanda Çıkan Yangın Seralara Sıçramadan Söndürüldü
Alanyaspor, Kaptan Efecan Karaca İle Yollarını Ayırdı
Alanyalı Minik Okçular Türkiye Şampiyonası’ndan Madalyalarla Döndü
Devrilen İş Makinesinin Altında Kalan Operatör Hayatını Kaybetti