Mantar Toplamak İçin Evden Çıkan Yaşlı Adamı Jandarma Buldu

Antalya'nın Aksu ilçesinde mantar toplamak için evden ayrılan şahsa ulaşamayan yakınları jandarma ekiplerine haber verdi.

Antalya'nın Aksu ilçesinde mantar toplamak için evden ayrılan şahsa ulaşamayan yakınları jandarma ekiplerine haber verdi. Ekipler, kayıp şahsı evin 2 kilometre uzağında buldu.

Aksu ilçesi Güloluk Mahallesi'nde ikamet eden V.Ş. (73) isimli adam, 10 Ocak günü saat 09.00 sıralarında evinden mantar toplamak üzere ormanlık alana çıktı. Mantar toplamaya çıkan şahıstan bir süre haber alamayan yakınları, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Aksu İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı 2 Asayiş Timi, 1 Trafik timi ve JAK ekipleri tarafından bölgede başlatılan geniş çaplı arama faaliyetinde kayıp şahıs yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta sağ olarak bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya’da 16 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Firari Hükümlü Yakalandı
Kemer Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
Türkiye’nin İlk Astronotu Alper Gezeravcı: "ay’a Gitmek Üzere İkinci Görevin Eşiğine Gelmiştik, Mart Ayına Ötelendi Şu Anda"
Aü Ziraat Fakültesi 225 Öğrencisini Uygulamalı Eğitim İçin Sahaya Uğurladı
Başkan Güngör: "manavgat Osb Yatırımcılar İçin Ön Tahsise Açıldı"