Market Deposunda Yangın Çıktı: 2 Kişi Dumandan Etkilendi

Konya'da bir marketin deposunda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, alevlere müdahale etmek isteyen 2 kişi ise dumandan etkilendi.

Konya'da bir marketin deposunda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, alevlere müdahale etmek isteyen 2 kişi ise dumandan etkilendi.

Yangın, saat 15.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Büyük Kovanağzı Mahallesi Hatip Caddesi üzerinde bulunan bir markette çıktı. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerindeki marketin dışında bulunan depo bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanları fark eden market çalışanları durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangına kendi imkanları ile müdahale etmek isteyen ve dumandan etkilenen 2 market çalışanı ise sağlık ekiplerince tedbir amaçlı olarak Konya Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Yangının çıkış sebebi yapılacak inceleme sonrası netlik kazanacak.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Ters Yönde İlerleyen Otomobile 90 Bin Lira Ceza
Beyşehir Hükümet Konağı’nın Temeli Atıldı, Açılışlar Yapıldı
Konyaspor, Başakşehir Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü
Ters Yönde İlerleyen Otomobil Kazaya Davetiye Çıkardı
Konesob Başkanı Muharrem Karabacak’a Tesk’te Üst Düzey Görev