Mart Karı Kardelenleri Yeniden Beyaza Bürüdü

Konya'nın Toros Dağları eteklerinde yer alan Hadim ilçesinde, Mart ayında etkisini gösteren kar yağışı doğayı yeniden beyaza bürüdü.

Konya'nın Toros Dağları eteklerinde yer alan Hadim ilçesinde, Mart ayında etkisini gösteren kar yağışı doğayı yeniden beyaza bürüdü. Kış mevsiminin sert geçtiği bölgeler arasında yer alan ilçede, bahar havasıyla birlikte açan kardelenler, ani bastıran kar yağışıyla bir kez daha karla kaplandı.

Baharın müjdecisi olarak bilinen kardelen çiçekleri, kar örtüsüyle birlikte adeta görsel bir şölen sundu. Beyaz örtünün altından zarifçe yükselen çiçekler, mevsimlerin geçişini gözler önüne seren etkileyici manzaralar oluşturdu. Mart ayında yaşanan sürpriz kar yağışı, doğaseverlerin ilgisini çekerken, ortaya çıkan görüntüler Hadim'in doğal güzelliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Konya’da Bayram Günü Feci Kaza: 1 Yaralı
Karapınar’da Bayram Namazında Camiler Doldu
Kulu’da Bayram Namazı Coşkusu
Konya’da Bayram Namazında Camiler Doldu
Hadim’de Asırlık Gelenek: Bayram Damı Kültürü Yaşatılıyor