Mavi Siyahlılar, 3 Puan Hesabında

Erciyes 38 Futbol Kulübü, sezonun son iç saha maçına çıkacak. Mavi siyahlılar, Kahramanmaraş İstiklalspor maçını kazanarak taraftarına veda etmek istiyor.

Erciyes 38 Futbol Kulübü, sezonun son iç saha maçına çıkacak. Mavi siyahlılar, Kahramanmaraş İstiklalspor maçını kazanarak taraftarına veda etmek istiyor.

Türkiye 3. Lig 4 .Grup'ta bulunan Erciyes 38 Futbol Kulübü, sezonun son iç saha maçına çıkacak. Ligin ilk yarısında mağlup olduğu Kahramanmaraş İstiklalspor'u konuk edecek olan mavi siyahlılar, taraftarı önünde 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. 34 puanla 9. sırada bulunan ve hem küme düşme hattından uzak hem playoff bölgesine yaklaşamayan mavi siyahlılar, prestij için çıkacağı maçta galibiyete erişmek istiyor. Erciyes 38 FK Antrenörü Ferhat Timoçin, "Prestij için çıkacağımız maçta kazanan taraf olmak istiyoruz. Hazırlıklarımızı da galibiyet üzerine yaptık" dedi.

Erciyes 38 FK ile Kahramanmaraş İstiklalspor arasındaki maç 20 Nisan Pazar günü oynanacak. Bu müsabakanın başlama saati 15:00 olarak açıklandı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Melikgazi’de Personele Yönelik Aile Eğitimi
Başkan Çolakbayrakdar: "iklim Değişikliğiyle Mücadelenin En Etkili Yolu Ağaç Dikmektir"
Kayserili Yüzücülerden Önemli Dereceler
Bisiklette Kayseri’ye İki Madalya
Pınarbaşı’nı Final Heyecanı Sardı