Mersin Giad Üyeleri Onkoloji Hastası Çocuklarla Bir Araya Geldi

Mersin Girişimci İşadamları Derneği (GİAD) yönetimi ve kadınlar kurulu üyeleri, onkoloji hastası çocuklarla bir araya gelerek gönüllerine dokundu.

Mersin Girişimci İşadamları Derneği (GİAD) yönetimi ve kadınlar kurulu üyeleri, onkoloji hastası çocuklarla bir araya gelerek gönüllerine dokundu.

Mersin Üniversitesi Onkoloji Hastanesi'nde tedavi gören çocukları ziyaret eden Mersin GİAD yönetimi, çocuklara çeşitli hediyeler vererek mutluluklarına ortak oldular. Mersin GİAD Başkanı Adem Yülselgüngör, çocukların mutlu olmalarına sebep olabilmenin gururu içerisinde olduklarını belirterek, hepsine acil şifalar diledi.

Ayrıca, kanserli çocukların ailelerine moral sağlamak için tertip edilen halk müziği etkinliği kapsamında, Motif Türk Halk Müziği Topluluğuna da bu etkinlikte sponsor olan Mersin GİAD yönetimi, sosyal sorumluluk projelerine ve toplumsal desteklerine devam edeceklerini belirttiler.

Bu ve benzeri desteklerin, toplumsal yardım bilincini arttıracağını söyleyen Başkan Yükselgüngör, bu tarz etkinliklerin yanı sıra yeni projelerle sosyal sorumluluk alanında faaliyetlere devam edeceklerini sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Mersin’de Çocuklar İçin ’Felsefe Atölyesi’ Düzenlendi

Mersin Haberleri

Çalılık Alanda Başlayan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Akdeniz’de Hizmet Mesaisi Sahada: Beşikci Mahalle Sakinleriyle Buluştu
Silifke’de Mahalle Muhtarları İstişare Toplantısında Buluştu
Şahin Tuzağına Yem Amaçlı Bağlanan Güvercini Vatandaşlar Kurtardı
Vicdansız Sürücü ‘kasten Öldürmeye Teşebbüs’ Suçundan Tutuklandı