Mersin Orman Bölge Müdürü Ataş: "etkin Ve Hızlı Müdahale Hayati Önem Taşıyor"

Mersin Orman Bölge Müdürü Rifat Ataş, yangınla mücadelede etkin ve hızlı müdahalenin hayati önem taşıdığını söyledi.

Mersin Orman Bölge Müdürü Rifat Ataş, yangınla mücadelede etkin ve hızlı müdahalenin hayati önem taşıdığını söyledi.

Ataş, yangın sezonu öncesi yapılan hazırlıklar kapsamında Silifke Orman İşletme Müdürlüğü ile Çamdüzü Orman Deposu'nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında yeni göreve başlayan helikopter ekibiyle de bir araya gelen Ataş, hazırlıkları yerinde inceledi. Yangın sezonuna eksiksiz bir şekilde hazırlanmanın önemine dikkat çeken Ataş, helikopter ekibine görevlerinde başarılar diledi.

Yangınla mücadelede etkin ve hızlı müdahalenin hayati önem taşıdığını vurgulayan Ataş, özellikle hava gücünün sahadaki mücadeleye büyük katkı sağladığını kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Mersin’de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Tutuklama
Mersin Mut’ta Gazinolara Operasyon: 22 Tutuklama
Mersin’de Fabrika Yangını
Korkutup 435 Bin Tl Dolandırdılar: Gerçek Polise Yakalanan 4 Şüpheli Tutuklandı
Mersin’de Naat Ve Kasidelerle Peygamber Sevgisi Dile Getirildi