Mersin Tarsus’ta Dolandırıcılık Operasyonu: 24 Gözaltı

Mersin'in Tarsus ilçesinde şafak vakti gerçekleştirilen dolandırıcılık operasyonunda 24 şüpheli gözaltına alındı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde şafak vakti gerçekleştirilen dolandırıcılık operasyonunda 24 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne (KOM) bağlı Tarsus İlçe Emniyet KOM ekipleri, nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik yapan şüphelilere yönelik şafak vakti operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 24 şüpheli yakalandı. Yakalanan şüpheliler adli tıp birimindeki sağlık kontrollerinin ardından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Operasyonda, 11 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet ruhsatsız tabanca ve bunlara ait çok sayıda mühimmat ile senet ve suç unsuru doküman ele geçirildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Akdeniz’de Mahalle Mahalle Saha Çalışması: Beşikci Talepleri Yerinde Dinliyor
Mersin’de Çölyak Hastalarına Ücretsiz Glütensiz Ekmek Ve Un Desteği
Meski’nin Arıtma Tesisinde Alman Heyetten Teknik İnceleme
Tarih Ve Doğa İçinde 160 Bisikletli Pedal Çevirdi
Mersin’de Denize Giren 3 Gençten Biri Hayatını Kaybetti