Mersin Ve Adana'da Tefecilik Operasyonunda 29 Şüpheli Yakalandı

Mersin ve Adana'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda tefecilik yaptıkları iddiasıyla 29 şüpheli gözaltına alındı.

Mersin ve Adana'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda tefecilik yaptıkları iddiasıyla 29 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, POS cihazıyla tefecilik yapanlara yönelik Mersin ve Adana'da çalışma başlattı.

Ekiplerin 6 ay süren çalışması sonucu aralarında mobilyacı, kuyumcu, emlakçı, telefon bayisi, yerel gazete ve derneğin de bulunduğu 18 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda 2'si kadın 29 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramada, farklı kişilere ait kredi kartları, alacak verecek notlarının bulunduğu ajandalar, 3 ruhsatsız av tüfeği, dijital materyaller ve fason olarak kurulan şirketlerden çekim yapıldığını gösteren slipler ele geçirildi.

Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Mersin’de 3 Kişinin Ölümüne Neden Olan Sürücü Tutuklandı
Mersin’deki Kazadan Acı Hikaye: İkizleri Ölüm Ayırdı, 3 Cenaze Yan Yana Defnedildi
Kültür Ve Sanat Evleri Gençleri Üretime Kazandırıyor
Mersin’de 72 Yaşındaki Osman Amca Hafız Oldu
Mersin’de Berat Kandilinde 15 Bin Kandil Simidi Dağıtıldı