Mersin’de 15 Gümrük Kaçağı Cep Telefonu Ele Geçirildi

Mersin'in Silifke ilçesinde cep telefonu kaçakçılığı yaptığı belirlenen 1 şüpheli, çok miktarda gümrük kaçağı telefonla birlikte yakalandı.

Mersin'in Silifke ilçesinde cep telefonu kaçakçılığı yaptığı belirlenen 1 şüpheli, çok miktarda gümrük kaçağı telefonla birlikte yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Silifke ilçesinde bir şahsın yurt dışından getirdiği gümrük kaçağı cep telefonlarının ticaretini yaptığı yönünde bilgi alan ekipler, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Elde edilen bilgiler doğrultusunda şüphelinin adresinde arama yapan ekipler, 15 adet cep telefonu, 1 tablet, 16 akıllı kol saati, 35 şarj aleti, 15 kablosuz kulaklık ile 4 adet cep telefonu soğutucusu ele geçirdi.

Gözaltına alınan şüpheliyle ilgili işlemlerin sürdüğü bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Başarılı Hafızlık Öğrencilerine Konya Gezisi Ödülü
Muz Üreticileri Yerli Üretimin Korunmasını İstedi
Silifke’de Kırsal Ulaşımı Rahatlatan Yol Çalışması Tamamlandı
Mersin’de Otellerde Yangın Güvenliği Denetimi Sürüyor
Tarsus’ta Kültür, Sanat Ve Sosyal Yaşam Merkezinin Temeli Atıldı