Mersin’de 2 Katlı Eski Binanın Yıkımı Gerçekleştirildi

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesi sınırları içerisinde bulunan Bahşiş Mahallesi'nde, ekonomik ömrünü tamamlamış Hazineye ait 2 katlı binanın yıkımı kontrollü olarak yapıldı.

Mersin'de Akdeniz Belediyesi, ilçe sınırlarında bulunan, vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit etmesinin yanında, madde bağımlılarının mekanına dönüştüğü için sosyal sorunlara da yol açan metruk binaları yıkmaya devam ediyor. Bu çerçevede Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, son olarak çevre güvenliğinin sağlanmasının ardından Nacarlı Bahşiş Mahallesi Papatya Sokak'ta bulunan Hazineye ait 2 katlı binanın yıkım çalışmasını gerçekleştirdi.

Geçmişte Mersin İl Sağlık Müdürlüğü tarafından sağlık ocağı olarak kullanılan, daha sonrasında da İl Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis edilen, ancak geçen zaman içinde ekonomik ömrünü tamamlayan 2 katlı bina, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün talebi ve belediyeye resmi başvurusu üzerine, gerekli güvenlik önlemleri alınarak iş makineleri yardımıyla yıkıldı. Yıkımdan sonra ortaya çıkan tonlarca atık, iş makineleri yardımıyla kamyonlara yüklenip mahalleden çıkarıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Eski Eşinin Yanındaki Şahsı Öldürdü, Eşini Yaraladı
Vali Toros: "32 Bin 767 Personel Görev Başında Olacak"
Tarsus’a 2 Bin 500 Kişilik Spor Salonu Ve Yüzme Havuzu Müjdesi
Akdeniz’de Bayram Öncesi Camilerde Yoğun Temizlik Mesaisi
Mersin’de Bayram Öncesi Tatlı Denetimi Sıklaştırıldı