Mersin’de 3 DEAŞ Şüphelisi Tutuklandı

Mersin'de silahlı terör örgütü DEAŞ'ın kasasının da aralarında bulunduğu öne sürülen ve yapılan operasyonlarla gözaltına alınan 3 şüphelinin tutuklandığı bildirildi.

Alınan bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü DEAŞ'ın eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi ile finans kaynaklarının tespit edilmesine yönelik çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda, tespit edilen şüpheliler O.A.S.A. ve M.A.S.A. yakalandı. Gözaltına alınan 2 şüphelinin ifadesinin ardından üçüncü zanlı A.S.İ.A. da polisin operasyonuyla yakalandı.

Emniyette işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Çalılık Alanda Başlayan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Akdeniz’de Hizmet Mesaisi Sahada: Beşikci Mahalle Sakinleriyle Buluştu
Silifke’de Mahalle Muhtarları İstişare Toplantısında Buluştu
Şahin Tuzağına Yem Amaçlı Bağlanan Güvercini Vatandaşlar Kurtardı
Vicdansız Sürücü ‘kasten Öldürmeye Teşebbüs’ Suçundan Tutuklandı