Mersin'de 3 Hırsızlık Zanlısı Tutuklandı

Mersin'in Anamur ilçesinde kapısını kırdıkları bir marketten hırsızlık yaptıkları iddiasıyla yakalanan 5 zanlıdan 3'ü tutuklandı.

Mersin'in Anamur ilçesinde kapısını kırdıkları bir marketten hırsızlık yaptıkları iddiasıyla yakalanan 5 zanlıdan 3'ü tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Emirşah Mahallesi'ndeki bir marketin kapısını kırarak içeri giren yüzü maskeli şüphelilerin 150 paket sigara, 1 cep telefonu ve 1000 lira çalmasına ilişkin çalışma başlatıldı.

Çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, kimliklerini tespit ettiği şüphelileri yakalamak için operasyon düzenledi.

Adreslere yapılan operasyonlarda 5 şüpheli gözaltına alındı.

Evlerdeki aramalarda ise marketten çalınan 125 paket sigara, 1 cep telefonu ve 50 lira ele geçirildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 3'ü Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanırken, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Mersin Büyükşehir Belediyesi ’kardeş Şehir Programı’ İle Gençleri Almanya’ya Götürüyor
Çocuklar Mercan’da İlk Kez ’gece Gözlem Etkinliği’ne Katıldı
Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi: Msk: 66 - Gölbaşı Belediyesi Ted Ankara Kolejliler: 60
Çağdaş Atan: "avrupa’ya Gidebilmek İçin İpler Bizim Elimizde"
Volkan Demirel: "istifa Etmek İstedim, Etmem De Gerekiyordu Ama Olmadı"