Mersin’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Çoşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102'nci yılı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Mersin'de 30 Ağustos Zafer Bayramı, çoşkuyla kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102'nci yılı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Vali Ali Hamza Pehlivan, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tuğamiral Aziz Bakıoğlu halkın bayramını kutladı. Cumhuriyet Meydanı'ndaki törenin ardından Vali Pehlivan, Başkan Seçer ve Tuğamiral Aziz Bakıoğlu, Kültür Merkezi'nde tebrikleri kabul etti.

Cumhuriyet Meydanı'nda devam eden törende ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajı okundu. Yenişehir Mehmet Akif Ersoy Lisesi öğrencileri Azra Göçeri ve Efe Ali Erciyes'in okuduğu şiirin ardından Jandarma komandolarının Zeybek oyunu ve Büyükşehir Belediyesinin Halk oyunları ekibinin gösterisi kutlamalara renk katarken, program tören geçişi ile sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Sağanak Mersin’i Vurdu: Dereler Taştı, Restoran Sular Altında Kaldı
Tarsus’ta Yağmur Ve Fırtına Hayatı Olumsuz Etkiledi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "türkiye Yüzyılı’nda Teröre Yer Yok"
Mut’ta Aşırı Yağış Nedeniyle Çivi Mahallesi, Söğütözü Yayla Yolu Ulaşıma Kapandı
Mersin’de Sağanak Yağmur Etkili Oluyor